Zomertalent 010

De Pijler doet dit deze zomer mee aan ZomerTalent010. Een leuk en leerzaam vakantieprogramma voor de kinderen uit de huidige groepen 6,7 en 8.

Ontdek nieuwe talenten
Tijdens ZomerTalent010 – van 26 juli t/m 6 augustus – gaan kinderen 2 weken lang aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. Wat vindt uw kind leuk? Waar liggen zijn of haar talenten?

De jonge deelnemers starten een eigen reclamebureau en gaan op een uitje naar een locatie in Rotterdam! Leuke en leerzame activiteiten, waarmee uw kind nieuwe talenten ontdekt en geen last heeft van de ‘zomerdip’.

Persoonlijke aandacht
ZomerTalent010 wordt dichtbij huis georganiseerd, op locaties in de wijk! De activiteiten vinden plaats in kleine groepjes met een vaste docent en mentor. Uw kind krijgt daardoor persoonlijke aandacht en heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wel zo vertrouwd! Tijdens ZomerTalent010 houden wij u als ouder op de hoogte via onze app, die u makkelijk kunt downloaden op uw mobiele telefoon.

Aanmelden kan nog t/m 3 juli!