Ouderbijdrage

 

Wat is het en wat doen we ermee?

Het basisonderwijs is in principe gratis. Toch vraagt iedere school een jaarlijkse ouderbijdrage voor het schoolfonds. Dit is een vrijwillige bijdrage die wordt beheerd door de OR van de school.
De ouderbijdrage wordt gebruikt om festiviteiten die voor uw kinderen worden georganiseerd te betalen, zoals de sinterklaascadeautjes, de schoolreis, de vieringen, projectavond en de sportdag.

Het tarief van de ouderbijdrage is vastgesteld op €60,- per leerling per schooljaar. Per instromende maand vanaf januari wordt het bedrag steeds een beetje lager.
Ouders kunnen ervoor kiezen om meer of minder te betalen dan het gevraagde tarief. Ook is er de mogelijkheid om de ouderbijdrage in termijnen te betalen.

We doen een beroep op ouders om deze bijdrage te betalen, zodat er weer een onvergetelijk schooljaar gerealiseerd kan worden voor alle kinderen.


Hoe kan er worden betaald?

Aan het begin van het elk schooljaar ontvangen ouders een digitale factuur via WIS Collect. Deze factuur kan voldaan worden via iDeal of via een overboeking op rekening NL88 RABO 0119 5188 64 t.n.v. Stichting BOOR inzake OBS de Pijler.

OBS De Pijler

W.G. Witteveenplein 10
3071 MA Rotterdam

Telefoon: (010) 290 0 290
E-mail: info@obsdepijler.nl

Route naar OBS De Pijler

OBS De Pijler - nevenlocatie

Rijtuigweg 1
3071 ZA Rotterdam

Telefoon: (010) 48 52 952
E-mail: info@obsdepijler.nl

Route naar OBS De Pijler - nevenlocatie