Sanakids schooltandarts

Sanakids “De coole schooltandarts”

Sanakids jeugdtandverzorging komt al 20 jaar op meer dan 40 basisscholen in Rotterdam Zuid, zo ook bij de Pijler.

Uw kind hoort vanaf 3 jaar elk half jaar naar de tandarts te gaan voor controle van het gebit. Als uw kind nog geen tandarts heeft, u zelf weinig tijd heeft of als u niet tevreden bent over de huidige tandarts, kan Sanakids zorgen voor de halfjaarlijkse controle.

De Haal en Breng service:

De Sanakids begeleidster haalt kinderen (samen met klasgenootjes) op van school en neemt ze mee naar de praktijk op het Noordereiland om het gebit te controleren en eventuele kleine behandelingen uit te voeren, zoals het schoonmaken van de tanden en het maken van beschermlaagjes op de nieuwe kiezen. Als er tijdens het bezoek wordt geconstateerd dat er nog een behandeling nodig is voor b.v. vullingen, wordt uw kind hiervoor nog een keer opgehaald van school. Ouders worden hier altijd over geïnformeerd, want de kinderen krijgen na elk bezoek een brief mee waarin staat wat er is gebeurd en wat er eventueel nog moet gebeuren.

In de Sanakidsbus wordt gezorgd voor gezellige muziek en in de praktijk kunnen kinderen even spelen of tekenfilms kijken tot ze aan de beurt zijn. Na de behandeling worden de kinderen weer terug naar school gebracht.

Deze service is geheel GRATIS voor kinderen en u hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering te hebben. Sanakids declareert alles rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. De kosten gaan ook niet van uw eigen risico af.

U schrijft uw kind makkelijk in via de website www.sanakids.nl

Heeft u nog vragen over Sanakids? Neem dan contact op met Nancy Koolmees, de coördinator van Sanakids.
Telefoonnummer: 010-4141200, e-mail: n.koolmees@sanakids.nl .

De praktijk is gevestigd op het Noordereiland aan De Ruyterstraat 4-6 te Rotterdam.