Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wil je kind graag op voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
Ook als er (tijdelijk) geldzorgen zijn door de coronacrisis kunt u een aanvraag doen. Wij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument.

Hoe werkt het?

- De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door onze schoolmaatschappelijk werker Birgul Atas. U kunt haar mailen : birgul.atas@smwr-rijnmond.nl  of bellen op haar werkdagen maandag en dinsdag op 010 290 02 90.

- Je hoort meestal binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;

- Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de sportclub, dansschool of andere organisatie waar je kind op les wil;

- Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de sportclub/lesgever. Je ontvangt zelf geen geld.

De aanvraag moet wel jaarlijks gedaan worden.

Juist in deze coronaperiode is het belangrijk dat kinderen met sport of cultuur bezig kunnen zijn en ondanks de corona maatergelen kan er gelukkig nog door kinderen veel gedaan worden. Schroom dus niet een aanvraag te doen!