De brief voor de koning!

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland te laten opgroeien tussen de mooiste boeken.
Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven.
Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.
De Pijler geeft dit schooljaar in het kader van de leesbevordering alle kinderen in de groepen 7 het boek van Tonke Dragt - een brief voor de koning cadeau. We hopen dat de kinderen er heel blij mee zijn!